Dette Gode HVAC-Råd Bør Ikke Gå Glipp Av!

HVAC-enheten din kan betraktes som hjertet og sjelen i hjemmet ditt. Når ovnen eller klimaanlegget pumper ut behagelig luft, fører kanalene den dit du bor i hjemmet. For å sikre at det fungerer for deg slik du ønsker det, sjekk ut tipsene nedenfor.

Be om henvisninger når du ansetter noen til å installere HVAC-systemet ditt. Noen kan virke som de vet hva de gjør, men du kan ikke bare ta ordene deres for det. Du bør kunne ringe tidligere kunder for å få en ide om hva du kan forvente av denne installatøren.

Før du ringer noen til å reparere systemet, må du sørge for at du vet hva slags HVAC-system du faktisk har. Få merkevaren, modellnavnet, og hvis du kan, bør du få vedlikeholdshistorikken ut. Dette vil sikre at du kan gi den nye entreprenøren all den informasjonen de trenger.

Rengjør spolene til kondensatorviften hver måned. Slå av strømmen før du arbeider eller rengjør systemet. Den utvendige kondensatorenheten skal holdes fri for blader og annet rusk.

Hvis du vil vite mer om effektiv oppvarming eller kjøling av huset ditt, kan du gå online og laste ned ENERGY STAR-guiden. Det gir informasjon for huseiere å lære mer om hvordan de kan spare penger mens de fremdeles holder hjemmet komfortabelt hele året, så det er verdig klar.

For å unngå problemer med klimaanlegget, må du holde all vegetasjon minst to meter unna utedelen. Enheten skal være fri for vegetasjon på alle sider og oppover. Når du klipper plenen, retter du gressklippene vekk fra luftstrømsenheten. Dette vil forhindre at gress kommer inn i klimaanlegget og gjør det feil.

Hold kondensatorene dine fri for hindringer i nærheten. Hold planter, gjerder, til og med busker frem og tilbake fra enheten. To føtter er en god minimumsavstand den skal ha fra noe, inkludert vegger, men jo mer plass du gir den til å puste, desto bedre vil den fungere og jo mindre sannsynlig vil det være å mislykkes.

Forsikre deg om at ting ikke blir for varme eller kalde der termostaten din er. Enhver elektronikk eller varmekilde som lamper eller fjernsyn i nærheten kan lure termostaten til å tro at hjemmet er varmere enn det faktisk er. Dette betyr bare at det kjører klimaanlegget lenger enn nødvendig, og kaster bort energi og penger.

For å forbedre effektiviteten til HVAC-enheten din, sett en strålende barriere opp på loftet i hjemmet ditt. Det kan bidra til å holde varmen ute i de varme sommermånedene, noe som betyr at du vil senke strømregningen. Du kan til og med bruke loftet ditt som en del av boarealet ditt hvis det gjøres riktig.

Disse tipsene hjelper deg med å holde HVAC-systemet i god form hele tiden du bor hjemme. Skriv ut dette og besøk det en gang i året, slik at du vet hva du trenger å gjøre. Jo mer innsats du legger inn i hjemmet ditt, jo mer nytte får du av det.

Enkel Å Forstå HVAC-Råd